Monday, November 11, 2013

Z.I.T.A's Collections



Assalamualaikum semua.
Lately nie, aku asyik usha je blouse, jubah yang cantik cantik.
Z.I.T.A Collection pun ada koleksi jubah yang cantik dan menarik. 
Lets check it out.


Joint Color Chiffon Jubah With Belt - RM 62


 Quality Joint Color Chiffon Jubah - RM 65

Cape Jubah With Belt  - RM 68


Printed Chiffon Blouse With Belt - RM 58


Vintage Paisley Jubah With Belt - RM 66

Selain dari jubah dan blouse, Z.I.T.A Collection juga ada sediakan tudung. Tudung yang nie special sikit.

Stethoscope Hijab
Jilbab Meatus Shoba - RM 45
Yg menariknya tudung nie ada lubang unik di area telinga utk mudahkan akses stetoskop and earphone. Kiranya design nie sesuai utk golongan doktor. yg suka dengar mp3 pun ok jugak. 

Dan tidak ketinggalan Z.I.T.A Collection juga ada sediakan pilihan laptop bag yang menarik dan sesuai untuk kita semua.



Thank you for reading this entry.











5 comments:

Super Girl said...

best nyee . baju lawa . harga pon murah . wajib ushaa pasni :D

anajingga said...

Cantik juga Zita Colections ni hargapun just nice...

Aefa Aerisya said...

cantik baju2 tu.. :D

Nurul Busyra said...

cantik la tudung tu...style dia mmg yg mcm ni je ke..ada fashion lain x.. (^^)

http://madamhealthy.blogspot.com/

Scha Aryana said...

Lately dah terlalu byk barang lawa2 online ni.. Tak larat nak kejar dah. hee tq 4 sharing!