Monday, December 27, 2010

MALAYSIA VS INDONESIA

slm 1 MALAYSIA..

entry kali nie nak citer sal bola sikit..
1st of all tahniah malaysia..piala aff dlm genggaman tp xpasti lagi..
kite tnggu nxt game kt indonesia..
mmg syokk giler r tngok bola semalam..
dah lame rase xsyok tengok bola nie..
maybe coz adeq aku(kimah) ade kowt..xde r rase sunyi sangat..
boleh discuss sama2 pasal bola nie..
biasa laa kami berdua mmg kaki bola..
nak harapkan nani n adeq bongsu aku teman aku tengok xboleh harap langsung..
terperap jew dlm bilik..study laa katakan..
kalau aku ade kt kl confirm aku gy bukit jalil..
nie laa masanya nak memartabatkan bola sepak negara kita..
MALAYSIA BOLEH!!!!!!!!
aku sebagai rakyat malaysia sangat bangga dengan putera2 negara kita..
and sebagai anak jati ganu bangga dengan jaringan gol pemain terengganu,ashaari samsuddin..
dan juga player2 lain yang kelahiran ganu(mat yo,muslim,sharbinee allawee,izzaq)..
terima kasih kerana menjadi wakil ganu:D
u all mmg cool laa:D


i luv MALAYSIA..


1 comment:

hakimah said...

malaysia boleh....