Saturday, October 1, 2011

! HARI HARI DI TABUNG DARAH !

Assalamualaikum guysJ
Selamat hari warga tua!!!he3!!!semalam hari last aku dan kawan kawan yang cukup bertuah (haida,nisah and dani) kat lab tabung darah.then,next week "melancong" ke lab histopathology pulak.malas nak cerita banyak.jom layan!!!!!!

 my team mate

 member dari uitm puncak alam,suhaila.
sempoi habis..

member dari uitm jugak,masitah.
crazy girl. ha3!!
rutin harian:bergaduh dalam lab.

Terima kasih yang tak terhingga diucapkan kepada staf staf tabung darah atas segala tunjuk ajar.(en herman,kak harma,kak eina,kak ita,kaki ila,kak lin,kak yana,kak fateh,kak fizah,kak sikin,abg mawi,abg faiz dan semua)


Histopathology,wait for me okJakan ku gegarkan lab histo.hiperbola sudah!!!

3 comments:

PANDACOMEI! said...

Bilik mayat ada pergi tak hehe +_+

cik ija said...

bilik mayat dekat je dgn lab.lalu je xmsk pun

LYAfrina said...

askum dik...
akak dh try klik kad badgeFB kat sidebar tu.. tp x dpt gak... "content not found "

adik email akak j la
lya_afrina@yahoo.com

tq