Saturday, May 12, 2012

Kehidupan Seorang Penganggur

assalamualaikum
hampir lebih sebulan aku tak update blog.hari nie aku nak kongsi apa yang berlaku dalam kehidupan seharian aku.aku nak lepaskan gian blogging nie.he3!!!


hampir 2 bulan aku ditauliahkan menjadi seorang penganggur yang berdedikasi.kerja aku siang malam pagi petang hanyalah makan,tidur,online,tengok tv.kalau alarm aku tak bunyi pukul 12 pm,jangan harap aku bangun.ha3!!dah puas kena bebel tapi tak serik serik jugak.siang bangun pukul 12,lepas tue mula la cari makan. ”nasib baek kau tak kahwin lagi cik ja oi.kalau tak mampus kena dikerjakan suami”.selagi tak pukul 2 am ke atas jangan harap mata aku nak lelap.yela,takkan lah nak tidur awal pulak.dah bangun tengah hari mesti la kena tidur 2 am ke atas.


kalau ada kelas belajar kereta,aku mesti kena bangun sebelum 6.30.pukul 7.15 dah kena gerak pergi BITARA.bila kawan kawan aku dapat tau yang aku ambil lesen kereta terus dorang mesej aku tanya sampai ke tak bawak kereta.cis,korang tak tau lagi aku nie bakal drifter.kalau aku tak masuk UniSZA,dah lama aku jadi drifter, tau tak.he3!!! apa apa pun rindu korang sangat sangat.



kadang kadang terasa rindu geng geng UniSZA.

btw,dah alang alang aku tulis entry nie,aku nak promote sikit pasal sukan kat Malaysia nie.jom sama sama kita bagi sokongan pada anak anak muda players hoki skuad projek 2013 yang akan menentang Pakistan pada final junior asia cup hari ahad nie.kalau tak silap aku pukul 8 pm kat stadium MBMB, bukit serindit,Melaka.jom sokong skuad hoki negara kita.live kat saluran 801. *goodluck paih,goalkeeper Malaysia.kami semua menyokong kamu.

2 comments:

Syuk Ry said...

wah ni kner start cari kerje ni.. haha..

cik ija said...

he3!!semestinya:)