Monday, May 14, 2012

Segmen : Up Follower & Tambah Kenalan

Assalamualaikum
hari nie terasa nak join segmen pulak.dah lama tak join benda benda “alah” nie.tapi hari nie terasa nak join pulak.kalau korang nak join jugak klik je banner kat bawah nie oke.

1st thing kena buat bila join segmen nie kena bagitahu satu dunia blogging nie asal dari mana.seperti tertulis kat tepi sidebar tue,saya nie asalnya anak jati Terengganu.sejak kecik lagi menetap kat Terengganu.belajar pun kat ganu jugak.tak ada rezeki lagi nak keluar dari negeri tercinta nie.
then rakan rakan alam maya saya adalah dalam 790 orang.nie sebab malas nak BW,rasa nak deactivate je account nie.
itu je.simple rite??tq

22 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

alo,,jgn ar deactive..

salam perkenalan..makasi sudi join ^^

cik ija said...

tq.slm kenal jugak :)
welcone :)

:: amira bahardin :: said...

kte dtg lawat awk..lps tue kte folow awk gakk..hehehehe.nnti dtg laa lwt kte tau..!!

http://wwwbelogkuning.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

Atiqa_Wahid said...

Assalamualaikum Cik Ija.
Kunjungan balas sini & follow skali dari segmen yg sama.
http://atiqawahid.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

NURUL AMEERA said...

bw sini..nice blog :)

http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

!em@ GurLz said...

hye...
dr segmen yg sme ^^
done follow

::sarakassim:: said...

hye,, kami da folo awk,,
kalo sudi,, folo la balik,, he25 :)

dari segmen yg sama,,,

http://sarakassim.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

farisya risya said...

follow..dr n9..=)

Mohd Billy said...

dari segmen yg sama :)
http://akusijebat.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah bw sini..sy blogger anak JOHOR.jom jenguk blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html thanx:)

Syukri Mohtar said...

singgah n follow sini =)

cik ija said...

tq semua yg singgah sini dan follow :)

Aanuar Jamil said...

.>>>>http://blogboring123.blogspot.com/2012/05/segment-up-follower-tambah-kenalan.html

-done-

Fara Ahin Alias Ali said...

Lor akak , jgn la deactivate . Jom ke blog saya , saya pom org Ganu :)

Kak , course kita sama lar ,, Medical Lab :)

happy eim said...

jgn la deactivate..=)
salam kenalan..
happy blogging..follow here..^^

lynn kamarul said...

dr segmen sama. memblas kunjungan ;)

Intan Wandalaara said...

Hi.. jalan-jalan follow blogger terengganu !:)
http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

Azza Afdzal said...

blogger perak singgah sini

dh follow...

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

nasz said...

salam kenal. dah follow awak.

singgah sini dari segmen miss z. saya lahir di kuala lumpur.

jemput ke blog saya ye?

http://www.mohdnaser.com

Najwa Zahari said...

http://storyofnurnajwa.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan-by.html

^^ Salam perkenalan !! Dah follow ~ :)

Zaidalifah Hussin said...

ASALAMUALAIKUM...

DARI SEGMEN YANG SAMA...MISS Z BLOGGER SELANGOR

jom blogwalking:
http://kumahuitu.blogspot.com

SHAHZEE said...

hai..dr segmen yg sama..
hrp sudi follow sy :)

http://nukilanzee.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html