Friday, August 24, 2012

Eid Mubarak

Assalamualaikum

Slm Eid Mubarak. Seperti biasa, raya tahun ni sama je macam tahun tahun lepas cuma agak kecewa sebab  abang abang kesayangan tak balik.
So, tak dapat la duit raya tahun ni. hu3!!

Sekejap je. hari ni dah masuk hari raya ke-6. sebelum raya kemain lagi semangat beli barang barang raya.  Aku dan family aku hanya beraya di rumah sendiri. Semua saudara mara aku duduk area rumah aku je. so,senang la nak pergi beraya. 
Pokoknya,satu kampung tu semua saudara mara aku.

Menu wajib tiap tiap tahun mesti nasi kapit @ nasi himpit. Lepas tu mesti kena mkn nasi dagang  yang nenek aku buat.  Memang best gila nasi dagang nenek aku.

Okay,malas nak cerita banyak. Just nak share a few pictures.

half of my family :))


1 comment:

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.