Friday, June 21, 2013

Sem Break


Assalamualaikum. New entry setelah hampir 3 bulan aku biarkan blog pinkish nie berhabuk. Traffic pun dah kurang disebabkan kemalasan untuk blogwalking begitu menebal dalam diri aku. Kemain kau ayat macam lepas exam BM je. Tetapi kali nie,  aku cuba untuk menyiapkan entry baru. Enjoice!!

Alhamdulillah secara rasminya end of semester 2. I'm going to enjoy my sem break :-) Setelah berpenat lelah 3 minggu nie just untuk exam, finally we did it. In Sha Allah lagi 3 bulan aku akan bergelar senior kembali. Kemain excited kau jah, macam tak pernah jadi senior je.

Sepanjang semester 2 nie, banyak perkara yang berlaku. Suka dan tidak ketinggalan duka. Jika ada suka mesti ada duka kan. Hidup ini seimbang.  Mesti ada suka dan duka dalam proses untuk mencipta memori. Dan dukanya biarlah aku pendam seorang. Tidak best kan kalau bercerita pasal duka.



So, to all my coursemates enjoy your holidays. Get ready untuk next sem. Next sem lagi mencabar untuk kita semua. Chill la guys. Tq guys for such a great moments :-) 

Currently addicted with Kurt Schneider. He's ohsem. He's not just a musician, he graduated with a degree in mathematics. He produces great+awesome music videos. Plus he's handsome too :-)

*I'm just living with my own style. And sometimes i dont think i'm an iron lady yg keras hati.

2 comments:

hafiz hafizol said...

slmt ber sem break. kje jom ha3

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/