Monday, March 4, 2013

Abby's Wedding

Assalamualaikum. Firstly,minta jasa baik semua readers sama sama kita sedekahkan Al-Fatihah kepada pejuang negara kita. #PrayForLahadDatu #PrayForSabah. Tq guys :-)
Dua hari lepas, kawan aku nikah. Alhamdulillah selamat bergelar Madam. Madam Abyan Munirah. Haha. Abby cakap aku retis. Haha. Kembang semangkuk. Actually i'm not retis la. Tak famous pun mcm blogger bogger lain. Disebabkan Abby cakap aku retis,aku pun berbesar hati nak 
share beberapa keping gambar nikah Abby and her hubby. Enjoice!!
credits to Irwan Mono Photography.

With Abby,gorgeous bride.
*ambil berkat :-)

Abby,congrats dear. May Allah bless both of u.
Semoga bahagia hingga ke akhir hayat. Setia hujung nyawa gitu :-)

Next year turn siapa pulak ye?? Munginkah aku?? Haha..
Doakan okay :-)
K bai,xoxo

9 comments:

Lyana's Page said...

cantiknya gmbr kwn awak ni.. moga mereka bahagia hingga ke akhir hayat.. amin :)

ANISRAHIM said...

hehe insyaAllah moga the next turn is u =)

DRC said...

nampak macam muda..!! berapa umur pengantin ni??

Marya Hana said...

Pengantin lelaki junior kita, rusy :) my brother pergi masa kenduri dia. pengantin muda yg comel.

intanfirdaus247 said...

salam kunjung :)) wah sweetnya pengantin..

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

E'in said...

pengantin pmpn comel la... :)

Nasuha said...

Sweet...

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

comelnyaa kawan ija yang kahwin ni.. suami isteri sepadan... awwwwwmmmm