Friday, November 26, 2010

giler punye soalan!!!!!!

CHEM PATHOLOGY DAN HEMATOLOGY yang hancur..
Awal2 exam dah ada masalah..
Giler punye soalan..HEMATOLOGY yang menakutkan..
Macam manalah bila dah masuk dewan exam,semua yang dibaca hilang jadinya..
Dah laa hampir semua soalan structure HEMATOLOGY sebijik ambil dari tutorial..
Mati laa aku kali nie..boley lulus kew x nie..menakutkan betul..
OSPE CHEM PATH lagi laa..soalan entah pape..
Xexpect langsung boley masuk soalan 2..dah laa kiteowg xpernah buat experiment mcm 2..
Time nak buat experiment pown kejap jew masanya..
30 minit mana cukup..dah laa kene siapkan 2 station dalam masa 30 minit..
Experiment entah pape jadinya..bile nak pipette reagent memang menggeletar giler r tangan..
Macam 1st time jew ambil OSPE..padahal dah ambil dah sem lepas..yang xtahannye,sample boley tumpah pulak kat atas kertas aku..ha3..kecoh betul..nie baru OSPE CHEM PATH,yang OSPE BLOOD BANK xtau laa mcm mane t..
Ok2,nie bukan nak mengkritik pengurusan lecturer ye..nie hanya luahan hati student2 MLT..

1 comment:

IMAH said...

hahaha,...

cm sample ak yg tumpah,..
pas2 trus blur nk btpe ntah,..
hahaha