Sunday, December 18, 2011

bagaimana perasaan anda bila BLOG KESAYANGAN anda HILANG??

assalamualaikum semua~
korang pernah tak alami masalah berkaitan blog nie.contohnya kan blog korang dah kena remove ke apa apa ke??pernah tak??nak dijadikan cerita kan semalam aku terkena permainan kasar GOOGLE nieyh.sedang syok BW tiba tiba je kena login balik.then aku login la balik.lepas tue kan keluar la benda nieyh.


apa??blog jikakautiada.blogspot.com have been remove.Ya Allah kenapa boleh jadi mcm nie??memang aku cuak gila.nak nangis+nak meraung!!(macam tue sekali)nie baru hilang blog kalau hilang anak tak tau la mcm mana.nauzubillah.minta dijauhkan semua tue.
then aku try la baca post pasal “hilang blog” nieyh.then dpt la jugak infonya.aku try la sent phone number kat google but tunggu punya tunggu tak dapat pun msj code untuk verify email.memang dah meraung dah semalam.kejam gila google.ok,aku tak putus asa.aku try sent email.itu la last way aku buat.alhamdulillah,aku dpt response dr google.then aku try bukak blog balik.fuhhh,naseb baek boleh.ALHAMDULILLAH.kalau la tak jumpa balik blog yang hilang tue meraung tak berlagu la cik ija nie..hu3!!terima kasih GOOGLE.len kali jgn main kasar lagi okJsayang GOOGLE.

btw,korang nak dptkan duit dgn mudah tak??tak payah jual dadah @ jual diri,korang just login kat sini je.http://www.loginwang.com/?a=ieja.lepas login korang cari la seberapa banyak geng geng korang join nie.lepas tue korang dpt la kumpul duit bnyk bnyk buat majlis kawen nantiJ




13 comments:

gdsbnga said...

nasib dapat jumpe balik . hihi :D

ainol akasyah said...

mcm mne ley hilang..kne hack ke ape?

Kenapa perlu buang bayi tu? Kenapa? Apa alasannya?

cik ija said...

@ gdsbnga:naseb bek kan dpt jumpa.kalau tak meraung la akak:)

cik ija said...

@ ainol akasyah:myb kene hack kot.pape pun alhamdulillah da jumpa blkj:)

aiEz said...

aie pun pernah kena juga...terkejut juga rasa,salah satus ebab bila kat komen orang letak2 link..google detect spam,bila dah jadi spam..tanpa amaran google remove blog tu,walaupun bukan salah empunya tuan blog...cara nak balik,kena email kat google...baru okeh

cik ija said...

@aiEz:aah.betul tue.myb bukan slh kita.lps nie kena hati hati la.

ChentaEty said...

hii dear..sis been through such a worst thing..fortunately,i can log in again..=)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

kalau ilang, redha je la kot.bukan rezki.huhu~ pastu banned blogger, twos tukar wordpress. hohoo~

cik ija said...

@ ChentaEty:fortunately u can log in again sis.and also me.naseb baek boleh log in blk.if dont i dont know what to do!

cik ija said...

@ Khumaera Ismail aka Mariam Ismail:
kak,itu la kalau hilang mmg dah xbuat blog dah kot.mls dah.tukar tumblr ok gak:)

Cik Puan Muda Umi said...

a'ah..penah jadik..gelabah jugak la..nsib baik bila contact google tu,pastu ok blik..huhu

Polskahackrew said...

pengalaman 'manis' ni akan dilalui setiap blogger.. mmg saspen.. ('',)

Niena Sofea said...

Niena tag awk disini .. =)

http://nienasofea.blogspot.com/2011/12/peraduan-belog-tercantik.html