Tuesday, December 20, 2011

Dena Bahrin

hye bloggers.assalamualaikum~

ok,aku tahu sekarang nie kebanyakan bloggers semua share pasal video dena bahrin kan.so,aku pun  tak nak ketinggalan share video yang sungguh sweet nie.serius memang sangat sweet.thnx my bestie,najihah yang sudi share video nie.mek,ko antara org yg first share video nie.thnx sayangJ
nak jugak macam nie boleh??he3!!!adeq aku cakap dena nie budak uia.budak course English.no wonder la,dia punya English superb gila(sampai gila ke).dena nie ada blog jugak tau.selepas dia post video dia dekat youtube followers dia terus naik mendadak.then adeq aku cakap si dena nie memang ramai peminat.memang gadis hot la kat uia tue.orang cantik kan,memang la ramai SA.tapi kan aku memang salute kat dia sebab dia takde la nak menggedik sangat walaupun dia tue hot.kan kan??
gambar diambil dari blog dena.
Dena,awak memang chantek.suka mata bulat awak
selamat bertunang dengar cite kan ada orang patah hati dena dah tunang.siapakah orgnya??he3!!
p/s:kalau awak buat mcm nie confirm saya terima awak:)

12 comments:

gdsbnga said...

dia uia nilai tak silap ? tahun depan pindah tempat yang same dengan kite . mesti femes :D

cik ija said...

kalau xsilap akak,uia nilai.sebab adeq akak knl dia.adeq akak uia nilai..btw ayuz,adeq akak dah msk gombak bln 2 nie..

Akmal Khalidah said...

Suka sangat video tu :) Sweet jeh

Anonymous said...

belajar edit blog sendiri disini
advance-blog-user.blogspot.com

do follow untuk dpt updated

thnks

Anonymous said...

belajar edit blog sendiri disini

advance-blog-user.blogspot.com

do follow untuk dpt updated

thnks

ZYASH said...

Cik ija semoga cepat kawen yer...hehehe, sweet kan diorg tu.. That girl pun comel weh..

FizaFizz said...

dena ni mmg cntikkk! mna blog dia ek?

cik ija said...

@ FizaFizz bie link blog dia..
http://denakamarulbahrin.blogspot.com/

kacang said...

sweet sgt=)

Hilmi Razali said...

lah dena nih student uia ke nih?

huda jamil said...

dena memang sangat cantik kan. sweet sgt :)

pakaian murah kebaya said...

salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya