Monday, September 10, 2012

Our Friendship Ring

Assalamualaikum.
tadi aku spend masa dgn bff aku, piqah dan najihah.dorang ni geng kamcing masa sekolah rendah dulu.kiranya dulu selalu je buat apa apa sesame.memang best kalau spend masa dgn dorang.dorang sempoi je.tak ada nak tersipu sipu malu.memang sempoi habis.actually we all tak planned awal awal pun nak spend masa sesame.tetibe je dapat mesej dari najihah.dia ajak keluar makan.so,apa lagi terus cari baju then terus iron.and after zuhur,baru siap siap.

Lepas jalan jalan,we all pergi Giant dan makan kat Chicken Rice Shop.dan yang paling bestnya najihah belanja aku dan piqah.(tq mek,mentang mentang scholarship dah masuk kan,hehe).lepas tu kami pergi cari something yang boleh digunakan as a symbol of our friendship.mula mula nak cari bracelet but then tak jadi.kami pilih cincin sebab cincin lagi sesuai. 

"our friendship ring"
may our ukhwah grow till jannah.

Friendship... is not something you learn in school. But if you haven't learned the meaning of friendship, you really haven't learned anything. 

*selamat berangkat bffku,najihah ke egypt malam ni.
tetibe sayu pulak.next time kita hang out lagi.insyaAllah.

4 comments:

Mila Ahmad said...

kembar cincin hehe..

Arham Md Ali said...

Haha, ada kawan perempuan saya pakai cincin friendship camni, tapi semua ingat dia pakai cincin sebab dia dah bertunang.

Anonymous said...

geng kamcing ke .. ? hehe gurau je

Anonymous said...

geng kamcing ke .. ? hehe gurau je