Monday, October 1, 2012

Happy Birthday Sister :))

Assalamualaikum.
dear sister, happy birhday :))

2 hari lepas, birthday adek aku yg 2nd, hari ni birhday adek aku yg 1st.
haish, ramai benor adeknya.

okay, kiranya sempena birthday dia ni, aku nak cerita la sikit pasal adek aku ni. actually adek aku ni bff aku. bff sampai mati. kita orang memang rapat sangat. bukan aku nak diskriminasikan adek adek aku yang lain, tapi memang itu hakikatnya. maybe sebab kita orang hanya beza setahun je. sebab tu mudah rapat kot. everything story and problems pasal aku mesti dia tau. sebelum tidur aku akan ceritakan all my problems to her. kiranya memang sengaja nak burden kan dia.hehe. she's conselor to be. she loves to talk. aku hanya boleh bagi 5 minit je untuk dia bercakap, lepas tu terus aku tutup telinga. berceramah bagai nak rak one of the her hobbies. sebelum ni aku selalu jealous dgn dia. yela, she's the bachelor human science student. aku ni setakat diploma je. tapi sekarang aku dah ada title student Sarjana Muda Sains Biologi. baru best nak bersaing dgn budak ni. hehe :)) Alhamdulillah 
happy birhday sis:))

11 comments:

Hanna said...

Happy birthday. May Allah bless =))

Cik Ija Akmal said...

@Hanna
:))

mohd helmy paijau said...

selamat hr jadi..semogapanjang umur n murah rezeki..hapy bufday yg ke berapa ek??

Cik Ija Akmal said...

@ mohd helmy paijau
her 20th anniversary.

nis said...

jempot join segmen terbaru saya ~ Berharap sangat awk join segmen ni


http://everlasting-frend.blogspot.com/2012/09/segmen-idola-kegemaran.html

mohd helmy paijau said...

ala muda lagi

aku HaniAsyira said...

nak wish jugaklah.. happy birthday..

cik azLyzah⊙.☉ said...

wahhh...best nye Bff ngn adek.Cik xde adek T_T
btw cik dah follow awak dari segmen iqa.jgn lupa follow back tau..

azlyiejah.blogspot.com

Cik Ija Akmal said...

@ aku HaniAsyira
tq dear :) i will tell her :))

Cik Ija Akmal said...

@ cik azLyzah⊙.☉
aah.best sngt bff ngn adeq sendiri :)) okay done follow u back :))

mohd helmy paijau said...

semoga berjaya di dunia n akhirat..