Saturday, October 6, 2012

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?

Assalamualaikum.

tekan banner kalau nak join


jom join. aku yakin pasti ramai yg join segmen Cik Lyssa ni. sebelum ni aku pernah join segmen Lyssa. Ini mungkin kali ke 3 kot aku join segmen Lyssa. okay. aku nak jawab soalan interview Lyssa ni.

1.kenapa korang berblog ?

2. Macam mana korang boleh terjebak dalam dunia blogging ?

Soalan 1 dan 2 ni seakan sama je. So, aku nak bagi jawapan sama lah. Actually aku mula start blogging kononnya sebab nak rawat hati yg tengah terluka. haha, kiranya awal awal entry aku semuanya pasal kekecewaan. Aku ni jenis susah sikit nak luahkan perasaan secara face to face. Aku lebih pandai untuk menterjemahkan perasaan aku melalui penulisan.


   3. Apa tujuan utama/asal korang berblog ? Dan apa yang 
menariknya tentang blog korang tu ?

 Aku berblog hanya untuk share pasal kehidupan aku. Dan aku happy dapat kenal rakan blogger yang baik baik. Dan aku rasa blog aku tak menarik pun. 

4.Selitkan sekali , siapa yang menjadi sumber inspirasi korang dalam dunia blogging . Lebih kurang macam idola la

Sumber inspirasi aku dalam dunia blog ni ramai. Contohnya Kak Fatin Liyana, Abang Ben, dan Kak Farah Lee.

okay, done..


15 comments:

BeLLa said...

heheh selamat bersegmen

Solehah Shamsuddin said...

ohh rupa2 nya first entry sbb nk ceritakan apa yg terbuku di hati.hehe goodluck for blogging yep! :)

Jom singgah sini pula :
http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

myu said...

Salam :)
Singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eyraaa Rawrr ♥ said...

dari segmen sama.

http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

kate na said...

Dari segmen yg sama sila folow balik ye...http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Si Matatajam said...

Singgah dari segmen yg sama..happy blogging(^_^)v
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Kak M follow sini

fara_nym boboiboy said...

hei!dri ssegmen yang sama!

fiqah hamed said...

Jemput join sini

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-izwan.html

dan

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

*syarat untuk menyertainya sangat mudah*

Thanks.. (:

Zul De Alexis said...

teruskn lagi usaha akmaliza pasti akan jd hebat macam depa jugak nnt :)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

dari segmen yg sama , done follow sini , comel je blog ni :D

Fatin Amira Mazlan said...

You have such a nice blog. I've read this awesome post ( seriously!) and you are followed :) http://fatinamiramazlan.blogspot.com/

Comelnya blog <3

...iSyA:Muslimah Purple* said...

hye there...i'm visiting u back here....

Juz A Bluelygirlz.... said...

salam hye..
dri segmen yg sme..
done follow u ^^
vsit my blog key... ^^
kalau sudi follow la skli ek hehe

hazanis said...

selamat menjayakan segmen. :))

best lagu blog ni.

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.