Tuesday, September 6, 2011

"AKU DAN BUDAK CUTE"

salam readers.salam hari jumaat~
kali nie aku nak try buat contest first aku.titlenya “AKU DAN BUDAK CUTE”.senang je contest aku nie.ok,aku bagitau syarat syaratnya dulu .
1)korang tak diwajibkan follow blog aku nie.kalau korang rasa korang suka dengan blog aku nie,korang boleh follow.kalau tak,just proceed dengan contest nie ok.aku pun tak ada fanpage untuk korang like.so,senang kerja kan.tak usah like fanpage,tak wajib follow,terus buat contest nie je.
2)buat satu entry yang menggunakan title  “AKU DAN BUDAK CUTE” dan send link entry korang kat comment.dalam entry tue korang letak photo korang bersama  dengan budak cute.then korang cerita la sikit pasal budak tue.kalau korang tak tahu macam mana nak buat korang tengok contoh yang aku buat.
Budak cute yang bersama aku tue nama dia Nur Amelin Sofea.She’s my super duper cutie niece.Sayang dia sangat sangat walaupun kadang kadang dia nie “nyenyeh”.Nyenyeh means like suka ajuk orang la.Dia nie manja and suka bergambar.She’s my little cutie.


3)then  put my header in your entry with a link to this post.(kat atas sekali tau)
4)kalau boleh tag pada 3 orang member u all.
5)tarikh tutup contest nie:30 SEPTEMBER 2011.
hadiah yang bakal menanti korang:topup RM5  untuk 5 orang.sorry hadiah tue je sebab aku tak kerja lagi.nanti aku dah kerja baru boleh bagi hadiah yang mahal.pemenang akan dipilih oleh aku sendiri bersama jawatankuasa yang tak dilantik lagi.he3!!
ok guys do support and join me J thank you readers.

nota cik ija:contest nie akan dibatalkan sekiranya penyertaan tak lebih dari 10 orang.

56 comments:

Fatin Aqilah said...

aten join :)

http://coklathatifa.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

amiey lee said...

assignment siap:
http://dvillahati.blogspot.com/2011/09/contest-aku-dan-budak-cute.html

Nida said...

Salam Aidilfitri.

Kak Nida turut serta, moga gambar bersama si kecil menawan juri.. ameeeeennnnn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

id follower: Nida

tq:)

ctk said...

waaa..sori..xdapat jOin..ct xder gambO ngan budk...budk xnk gambO ngan ct..huhu

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

salam zai join

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

Cik Rose Cute said...

join...belum up-load photo lagi...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

Si JaRi kOntOt said...

si jari kontot joinn jgk....hehehe =)

http://corat-corethidupku.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

mas said...

join

http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

sifu im said...

eh..klu x lbih dari sepuloh..kena teruskan gak la..kena tabah la u

Lady Diana @ Lat'z said...

Lat'z join..

http://er-lz.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

fieda said...

JOIN

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

Arol Mubin said...

Arol nak join! Entri sudah siap, cuma belum publish lagi. Tunggu dulu, due date lambat lagi. Hehe. :)

Zie said...

Join

http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

Fara said...

ku join
http://farzly.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html
ok

YuqiSides said...

Join jgk yeee...

http://yuqisides.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

Azie Azman said...

azie join jugak :D
jemput melawat

http://azieazman.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

-------ieja------- said...

ija join^_^

http://worldofieja.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

Adek Pijat said...

join.,..
http://almost-about-me.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

TQVM

eITA said...

dah join,,

http://my-khalish.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

id follower : ziyta
jom follow sy plak...

A y e s h a Ramlee said...

i follow

http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

mama irfan said...

salam...
mama irfan join...

http://mamalurveirfan.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

NaNaRuZaNa said...

KakNana join....

http://nanaruzana.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

TQ

Lady Diana @ Lat'z said...

nak bagitau yg Lat'z dh tukar url

http://ladydianablog.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

Alycia said...

Alycia join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

tq ;)

Pharmalif said...

Jom join Contest Untuk Semua juga. Hadiah untuk 4 orang pemenang.

http://untuqsemua.blogspot.com/2011/09/contest-untuk-semua.html

Wanie Asri said...

wanie dah join jugak !

http://syazwaniasri.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

Nor AFI Zah said...

Afi join ye... dan follow blog kamoo
=)

http://afiismyname.blogspot.com/2011/09/contest-aku-budak-cute.html

ieja faiq said...

ok nk try :)

ieja faiq said...

da juin :)
http://ceritaieja.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

::NureeN:: said...

join

http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

Golden Rose said...

sha join ya...

http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

Aya Ariel said...

join

http://mummydonakesya.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

fiQ'Ra said...

salam, sy join cni ;)


http://fiqrakendet.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

tqvm~~

mama rayyan comei said...

mama join
http://pelangichenta-fieda.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

seputihsalju said...

join

http://karimahabdhamid.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

tq

Pendamba Mawar said...

mana nak pi culik anak orang ni haaha

Kutu said...

sy join

http://kutukontest.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

TQ

tiefazatie said...

hye dear!
ifa join yaa

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

tq!

Darling Ninie @ Mama Comel said...

As Salam... Ninie join

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

AYuNG said...

join!!

http://ayung-join-contest.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

butique4u said...

Salam,

sy join yer :D

http://nonaswc.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

ainie yusof said...

join

http://daricahayamataku.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

salam kenal..
join jugak

http://giler-contest.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

RYuu eCHiZeN (竜 越前) said...

Kalau gambar budak tu je ta bole ke ?

Arol Mubin said...

Arol pun nak join jugak! Hehe.

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/09/contest-aku-dan-budak-cute.html

norshila ibrahim said...

SHILA JOIN JUGAK...

http://shilagyla.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

..m@m@ T0meLL.. said...

join..

http://belogmamatomel.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

tq..

Huda said...

join :)

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

Vna Sandhu said...

hi dear..BW and join contest :-)

http://myspaceofthoughts.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

Alya said...

pyertaan last minute:

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html

tq

Cik Rose Cute said...

Hai Ija...Sis dah letak gambar tau hihihi

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/09/aku-dan-budak-cute.html