Sunday, September 4, 2011

SIAPA NAK CARI PASANGAN,CARI KAT KAMPUNG PULAU RUSA:)

salam readers
ok,hari nie aku nak kongsi sikit pasal berita yang buat aku tersenyum puas.
nie pasal kampung aku yang masuk paper.entah paper bila pun tak tau la.adeq aku terjumpa keratan akhbar tue,so apa lagi,dia share dengan aku.
kalau korang semua tak percaya kat aku,fine.klik kat SINI ok.
wah,kampung aku masuk paper.bangga deh.selama nie pun bukannya tak pernah masuk paper,ada je.tapi kali nie agak istimewa sebab statementnya pasal gadis gadis kampung pulau rusa manis manis belaka(aku la tue,he3!!!)

nie antara statement yang buat aku syok giler:
“Bukan penduduk tempatan saja mengiktiraf kecantikan anak gadis kampung ini, orang luar juga beranggapan begitu sehingga dihebahkan dari mulut ke mulut, menyebabkan Kampung Pulau Rusa terkenal di seluruh Terengganu.

“Memang gadis di kampung ini dianggap cantik oleh orang luar tetapi selepas berkahwin, biasanya si suami jarang memuji kecantikan luaran isteri kerana kecantikan dalaman lebih terserlah hasil didikan ibu bapa.

sebagai anak jati kampung pulau rusa aku bangga sangat sangat.abang ipar aku cakap lepas nie dia nak print then letak kat rumah.biar semua orang tau dia dapat gadis pulau rusa yang menjadi idaman orang ramai.ha3!!!

so,lepas nie sesape yang nak cari gadis untuk dijadikan wife tue cari la kat pulau rusa ok.betul,memang ramai giler yang cantik cantik termasuk la aku.he3!!fine,aku terlebih perasan.jangan pinang aku sudah sebab i’m already taken.he3!!!

SAJE JE NAK LETAK PIC SENDIRI

15 comments:

aiman said...

iye? jauh la pulak terengganu..

cik ija said...

jauh perjalanan luas pemandangan:)

RinsyaRyc said...

hehe...
Jejaka ada wat? eh, gatai!
Hehehe


BulatMata

-http://bulatmata.blogspot.com/

RinsyaRyc said...

hehe...
Jejaka ada wat? eh, gatai!
Hehehe


BulatMata

-http://bulatmata.blogspot.com/

cik ija said...

tak salah gatal kan selagi tak kawen.he3!!prinsip ntah pape..

RinsyaRyc said...

sayapun tak nak date dgn org maen2.. sya nak serius.. sbbtu smpai skang takde bf.. Hehe

tq add sya.. sya letak awk lam bloglist dah.. ^^

Khairull-Dean said...

hehehe... leh g jalan2 kat kg nie...

dieyla said...

haha mmg terbaik ar ganu :)

Azham Vosovic said...

hahaha, pernah baca artikel tu heheh

cik ija said...

RinsyaRyc
bagus2.jgn date main main.kena serius.
tq letak dlm bloglist.really appreciate.

cik ija said...

Khairull-Dean
sila la dtg.macam macam ada:)

cik ija said...

dieyla
kg aku tue.bangga woo:)

cik ija said...

Azham Vosovic
really pernah baca??

amieyra najiha said...

mek ja,ahaha..mcm kelakar lak..

cik ija said...

amieyra najiha
kg kita tue.bangga deh.