Friday, September 9, 2011

AKU SUKA KAMU ♥


Hye guys and assalamualaikum~
post nie aku just nak share lirik lagu yang sedang berkumandang pabila korang terjah blog aku nie.AKU SUKA DIA by AINAN TASNEEM.best.rasa gedik semacam je bila letak lagu nie.whatever~lagu nie aku tujukan pada seseorang yang istimewa kat hati aku nie.dia tahu siapa dirinya.tak perlu diheboh hebohkan.




Aku lihat dia di sana
Aku ingin mendekatinya
Aku cuba mengampirinya
Lalu aku menyapa dia

Dia pun membuka bicara
Dan aku mulai mengenalnya
Kita mulai bermain mata
Mula timbul rasa bahagia

C/O :
Bila dia, mendekati diriku,
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia, senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu

Kekadang hati ku bertanya
Adakah dia dah berpunya
Kerana diriku berasa
Aku jatuh hati padanya

Aku ingin memilikinya
Aku ingin menjaga dia
Aku ingin mencinta dia
Aku ingin hidup dengannya

C/O :
Bila dia, mendekati diriku,
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia, senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu

Mungkinkah aku, kan berjumpa dengannya
Untuk meluahkan rasa
Mungkinkah aku, kan berdiam diri saja
Menunggu cinta darinya

Bridge :
Ku terima satu nota..darimu..
Yang tertulis 'Aku suka kamu'

C/O :
Bila dia, mendekati diriku,
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia, senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu

Akhirnya kini, ku kan mampu ceria
Diriku sangat gembira
Akhirnya kini, aku mulai bahagia,
Menerima cinta darinya..
Aku suka dia..




p/s:please go and search this song ok.
this is our theme song(gediks giler)
ok guys,chow dulu:)

10 comments:

Farida Amira said...

ainan tasneem best :)
salam singgah di blog kakak comel :)

cik ija said...

aah,suara dia best + dia sweet..
tenkiu adeq comel:)

dieyla said...

ecece dh mcm entry special for him :)

cik ija said...

dieyla:he3!!!mmg special abes r:)

Oppa Kudin Nz said...

aku suke dia betol2..hehe
best sgt..^^

cik ija said...

Oppa Kudin Nz:
nie suka dia sebab suara dia best @ sebab dia cantik??he3!!

Ungu Violet said...

saya suka awak...meoww...hihihihh

cik ija said...

Ungu Violet:
saya pun suka awak..meoww:)he3!!

kotak bulat said...

best gak lagu ni

trigyy said...

amboi.. jiwang sakan nampak.. hiihihi