Monday, August 15, 2011

cinta tak berbalas

~assalamualaikum semua~
alhamdulillah dah 15 hari kita berpuasa.
semoga amalan kita di bulan puasa nie diterima oleh Allah S.W.T.
pesanan saya,elakkan diri dari perkara perkara yang tidak baik ok.kalau nak buat pun buat masa bulan lain ok.
(apa kebende la aku nie.mengajar benda yang tak betul,jgn ikut ye)

cinta tak berbalas.macam pernah rasa je kan.
yang tau tue diam diam sudah.cinta tak berbalas!!!
perit kan bila cinta tak berbalas.rasa macam malu + bodoh je.rasa macam kita yang terhegeh hegeh kat dia padahal bukanlah hensem sangat.
bukanlah ada harta sangat.
naseb baek ada orang suka.kalau tak tak laku la kau!!!

kenapa cinta tak berbalas??sebab cinta tak boleh dipaksa kan.
tapi bagi saya kalau kalau tak suka kita still boleh pupuk cinta tue kan.
try bukakan hati untuk terima si dia.confirm lama lama nanti akan lahir  rasa cinta tue.love is a friendship.beleive thatJ.
(saya hanya nasihat, tak pernah buat pun sebab
memang mustahil untuk sukakan dia)

ingat senang ke nak cakap i love u
jgn cakap i love u kalau tak tau maksudnya~


maaf sekiranya terpaksa menolak cinta~

apa benda la cik ija nie mengarutJ
diri sendiri  pun tak faham~

my quotes:
'One day you will come to me and ask 'what is more important, 
me or your life' I'll say my life & you'll walk away never knowing you are my life'

 p/s:rindukan wajah wajah staf cytology

                                          

3 comments:

si para para said...

untuk cakap i love u tu mudah..
tapi untuk apa ia di ucapkan...
kenapa.. ah seribu persoalan bisa di terbitkan.

cik ija said...

but for me susah nak cakap i love u kalau tak tau maksudnya..

kaizen said...

ape yg dicakap x semestinya samae ape yg dlm hati...