Saturday, August 6, 2011

Mas Zone : Coolest Picture Of August Contest

~assalamualaikum~
update lagi.malas nak tulis panjang panjang.
mesti korang semua jenuh nak baca pulak nanti.
nie je yang saya nak update.saya join contest dari Mas Ahmad Safwan nie.

kalau nak menang kena ramai yang klik.so,begging u all klik this ok.tq guysJ

nama:Nor Akmaliza Husin(Cik Ija)
fb fan pages:tak ada.

so nak join macam saya?? ikut syarat syarat nie.

SYARAT-SYARAT :
Tiada Had Umur
Lelaki dan Perempuan , sama-sama boleh join
Tidak kisah sama ada anda mempunyai BLOG ataupun tidak
Gambar penyertaan tidak terlalu FAKE (tak over edit)
Gambar penyertaan adalah SATU sahaja , pilih gambar yang terbaik
Gambar penyertaan akan diupload disini : http://contest.masahmadsafwan.com
Pemenang based on LIKE paling banyak                      
Tarikh tutup : 30 Ogos 2011

TERIMA KASIH
LAIN KALI SINGGAH LAGI:-D

3 comments:

ainie yusof said...

salam. tlg sy blh???pg ke http://www.facebook.com/SujiSujiCollection dan LIKE..pastu pegi ke http://www.facebook.com/photo.php?fbid=192393760825521&set=a.191935747537989.51474.181923405205890&type=1 dan klik like..mintak tlg sgt2..3ma ksih...

Mas Ahmad Safwan said...

LINK :
http://contest.masahmadsafwan.com/cik-ija/

thanx for join

si para para said...

nak klik ape ye..