Tuesday, August 16, 2011

precious moment-lab cytology

~assalamualaikum~
hye guys.selamat malam.
hari nie nak cite cite pasal kenangan masa saya posting kat lab cytology.
actually entry nie nak tulis semalam tapi terpaksa
dicancelkan sebab nak buat entry “cinta tak berbalas” tue dulu.

ok,actually saya and the geng(haida,anisah and dani) 
baru je habis posting kat lab cytology.sekarang nie posting kat
lab blood banking.BLOOD BANKING!!!!memang buat saya demam.
tak boleh tengok darah banyak banyak.scary sangat.
rasa macam nak pengsan je.
ok enough about blood banking.nak cite pasal cytology nie.

cytology lab!!!lab paling best.kenapa best??
staf staf yang memang sporting giler.
enjoy giler walaupun still ada stress jugak sebab pening  screening slide.
anyway tq so much abang amin yang comel lote(comel ke??errr!!!) yang sanggup ajar kami yang sehelai sepinggan nie.he3!!
tak lupa jugak abg izzudin,abg rizal,abg apih,kak faezah,
en baha,en din,kak linda,abg saidi,kak sue and geng geng post basic student
 yang bagi tunjuk ajar kat kami.jasamu dikenang.TQ SO MUCHJ

cytology memang enjoy.happy je tiap tiap hari.siap boleh main game lagi.
(confirm markah sikit sebab asyik maen game angry bird je)
yang paling lawaknya boleh pulak tertidur bila sedang screening slide.ha3!!kena gelak pulak tue.buat malu je.CYTOLOGY THE BESTJ


MAEN MAEN DI LAB CYTOLOGY






babai guys:)
jgn lupa bgn sahur:-D


4 comments:

cheqwa said...

eh, header baru kan???cantik! seriusly..ngee
jom join segmen selekeh saya ^_^

cik ija said...

cheqwa:tq.ada orang yg buatkan.
nanti ada masa saya join k.
tq so much:)

zUlaikha rAzak said...

tetibe tak saba nak practical jugak!:DD

cik ija said...

kak ieka:best sngt praktikal.
kak ieka praktikal next year kan??