Saturday, May 7, 2011

exam sudah habis~kemerdekaan telah dicapai oleh kami:)

slm semua..
alhamdulillah..finally sudah habis exam..
tamat sudah episode duka lara sem 4 nie..
sem 5 menanti di ppukm..he3!!!

memang happy giler giler bila habis exam tadi..
akhirnya saya berjaya memerdekakan diri setelah hampir
3 minggu bertapa di asrama MAIDAM..(poyo je,macam la study sangat!!!)

so,next plan petang nie nak keluar shopping
dengan member member kesayangan saya nie..
pergi MYDIN MALL je pun..
so,orang orang Terengganu nantikan kedatangan kami petang ini..
JUMPA DI SANA!!!!then malam nie nak tengok cerita hantu..
jom tengok sesame..
confirm tak tidur la malam nie sebab nak khatamkan
cerita hantu yang berlambak dalam lappy nie..he3!!!

dan hari yang ditunggu tunggu adalah malam esok..
ANNUAL DINNER FAKULTI PERUBATAN DAN SAINS KESIHATAN..
mesti syok giler..tak sabar nak MAKAN nie..
lagipun nie annual dinner yang last buat saya dan member member..
next time kami sudah tak ada di kampus lagi..
kami terpaksa menjalankan tanggungjawab di PPUKM as a MLT..
all the best semua kengkawanJ

sebelum masuk exam,sempat lagi posing..he3!!!
LAYAN!!!!
ketekunan mak cik buncit merosakkan gambar~

saya dan cik yat

bakal MLT
insyaAllah..
doakan saya ok:))

~sekian~

5 comments:

awEEN said...

bestnye...last paper saya isnin ni..xsabarnya!!! hehee

cik ija said...

xpe xpe da dekat dah 2..
he3!!da dekat nak merdeka dah 2:)

zameermus said...

waa..MLT..best2..semoga berjaya ye..amin..
sy bru interview aritu..doakn sy dpt jgk ye..^_^

cik ija said...

ok2..insyaAllah

SyUhAdA said...

gudluck..nnti g HUKM jgk ke?sme la..