Friday, May 6, 2011

kenangan itu sangat indah~great moment!!!thnx gengs:)

slm semua..
esok last paper..tak sabar nak merdeka pukul 1 p.m..
he3!!!wish me luck ok for the last paper..terima kasih
actually takut nak ambil last paper esok..
almaklum la subjek yang memerlukan keyakinan yang tinggi..
CYTOLOGY..serious saya tak boleh nak jadi cyto screener..
memang confirm tak jumpa apa apa..hu3!!!

semalam kan saya dan member member kesayangan saya pergi keluar makan..
mama tomyam je pun..bukannya secrect recipe..
nak dijadikan cerita memang semalam pengalaman yang
paling lucu + kelakar gila sekali..ha3!!
gooood job siti fatimah..anda memang hot..
ha3!!!dan saya habiskan 2 mangkuk kuey tiow bandung..
wah,superb giler..tue pun still tak kenyang lagi..
rasa cam nak tambah satu mangkuk lagi..he3!!!

p/s:timah,lain kali kalau keluar dengan ko,aku nak pakai jubah la..nak cover segala galanya..
ha3!!!lembu punya susu,sapi dapat nama..

then,lepas makan tue,kitaorang pergi berphotoshoot kat bulatan batu bersurat..
ha3!!!first time woooo..
walaupun sudah lama tinggal kat Terengganu nie,
dia orang tak pernah ambil pic at situ..
even saya yang anak jati Terengganu nie pun tak pernah ambil pick at situ..
siapa la yang nak layan ambil pick at situ..buat malu je ..
tapi semalam kami terpaksa tebalkan muka sebab dah lama teringin nak ambil pic kat situ..
geng geng honda+swift+satria neo asyik pandang pandang je kami..
ha3!!!ye ye ye !!! kami tau kami hot..he3!!

inilah hasil photo shoot kami..minta maaf la ye kami nie tak ada dslr..
hanya kamera si timah nie yang mampu untuk ambil pic kami yang comel lote  nie.he3!!!
sila la layan diri tengok photoshoot kami nie..
sempoi+gila gila 

5 of us



saya dibuli sampai pengsan..

nah,rasakan tumbukan cik ija nie..
mampus ko!!!!!

sedang belek belek album lama nie,terjumpa la pic lama nie..
such a great moment..
wonderful time

nie masa sem 2..
pecah rekod kumpulan pelajar perempuan 
pertama yang sampai kat ats tembok tinggi..
he3!!!
sem 1 yang paling best..
banyak kenangan woooo..

mandi hujan

semoga persahabatan kita kekal selamanya
nanti pastikan korang semua datang masa cik ija nie kawen ye..
he3!!!


nak tau result kemasukan ipta.sila klik SINI
dan nak tahu berita panas hari ini,sila klik SINI

sekian sahaja..
wassalam..

3 comments:

gadis bunga said...

kak ija study kat mane ? course ape ye ?
ne tau uiam jugak . hehe . kan sy nak msuk sne ta lame lg .
btw , thnx comment entry sy :)

cik ija said...

study kat unisza,terengganu..
amek medic.lab tech..
adek akak ada kt uia but still asasi kt nilai..
tak pergi lagi gombak..
rasanya awk t duk kt kuantan kot coz tuk student medic kat kuantan..

dilazfamily said...

salam kenal.
dilaz dah follow

meh join Heartbeat.klik sini
http://heartbeat.my/?rid=6189