Sunday, May 8, 2011

"selamat hari ibu ma ♥" dan "happy bufday abangku ♥"

haiiii semua..assalamualaikum..
penat penat..baru je balik dari window shopping nie..
ha3!!last last balik dengan dua plastic kecil je + kepenatan yang tersangat sangat~hu3!!!
berbalik pada titlenya,saya nak wish selamat hari ibu kepada semua ibu ibu kat seluruh dunia,especially my lovely mum dan mak mertua saya..he3!!!
awak awak,kirim salam kat mama awak ye..bagitau kat dia,selamat hari ibu..sorry tak dapat call..takut!!!”(ha3!!!gedixs giler)
ya Allah,lindungilah ibu bapaku 
dan kurniakanlah mereka kesihatan yang baik..
amin!!!

Kasih anak separuh jalan,
Kasih ibu sepanjang hayat.

ma,terima kasih kerana menjadi ibu yang terbaik buat ija..
ija sayang sangat kat ma..
ija minta maaf sekiranya pernah buat ma terasa hati..
sayang ma sangat sangat ♥♥
teringat pulak zaman kecik kecik dulu
 even sekarang pun still sama lagi..
bila bangun tidur je,mesti cari ma dulu..
bila merajuk pun,mesti ma yang datang pujuk..
bila tengah bad mood mesti ma yang datang bagi nasihat..
he3!!saya kan anak manja ma dan ayah..
apa apa hal.mesti ma saya yang saya akan fikirkan..
beliau lah pengarang jantung hati saya..
siapa buat beliau kecil hati,buat beliau nangis,sila deal dengan saya..
akan dikenakan pelempang dari cik ija nie..

so,saya harap ma saya nie panjang umur,sihat tubuh badan..
saya nak beliau ada ketika saya graduate nanti dan ketika saya kahwin nanti..he3!!!
insyaAllah..amin

nak tambah sikit lagi..selamat hari lahir untuk abang tersayang,
MOHD HISHAM BIN HUSIN..
abang saya nie sentiasa buat diri saya nie perasan yang saya
nie seorang PRINCESS..
apa taknya,terlalu take care..
apa apa pun,dia kan abang..
sudah tanggungjawab dia ambil
berat kat adeq adeq perempuan dia nie..

bro,thanx sebab ambil berat pasal aku dan adeq adeq..
kami sayang kau giler giler..
he3!!





7 comments:

gadis bunga said...

kak ija ,
kirim salam kat abang . LOL
ni entry baru sy , sal asal usul hari ibu .
lau de masa , bace lah :)
http://gadisbunga93.blogspot.com/2011/05/korang-nak-tahu-tak-asal-usul-hari-ibu.html

cik ija said...

insyaAllah..he3!!!
gadis bunga nie nama fairuz kan??

Ariffin Khomeini said...

selamat hari ibu

awEEN said...

selamat hari ibu tuk ma awak..n..hepi befday tuk abg awak :)

nelly said...

selamat hari ibu !
=)

cik ija said...

selamat hari ibu untk semua ibu:)

Cerita Aku said...

Kenapa Cerita Aku tak sambut hari ibu? jom baca kat blog cerita aku