Wednesday, May 11, 2011

last day with the gengs♥

10/5/2011-----------------------last day bersama kengkawan before pulang bercuti
memang fun giler giler..besties forever and ever
plan bukan main lagi nak pergi awal pagi..
last last dekat pukul 11 jugak bertolaknya..
siapakah yang paling lambat??
mestilah saya..he3!!!yelah,pukul 10 baru nak bangun tidur..ha3!!kantoi sudahJ
then,we all pergi PASAR PAYANG dulu..memang cuti la mata la..
nak beli,poket dah kosong..last last tengok dan pegang pegang jelah..
then,lepas tue kitaorang naik tempat tinggi..BUKIT PUTERI
first time saya naik BUKIT PUTERI tue..

 even saya nie anak jati Terengganu,serius saya tak pernah naik BUKIT PUTERI


jom layan pic poyo kami kat atas bukit puteri tueJ

cik ija dan anisah
♥kami♥



lepas menggediks kat atas BUKIT PUTERI tue,kami pergi la cari makan..
ingat nak makan kat warung stesen bas je,tup tup ada orang nak belanja..
apa lagi,jimat la duit..he3!!!
terima kasih cik naebay atas keprihatinan anda belanja kami..
cik naebay belanja kami makan PIZZAJ
sedap hingga menjilat jariJ

 cik ija,cik naebay,cik afiqah
 cik timah,cik ainin,cik anisah
ainin:comel lettew:)
 muka kelaparan!!!
saya nak makan!!!
cepat!!!

 sedap deh:)
 yeay~akhirnya dapat makan
 habis sudah

lepas makan tue apa lagi,kena la bayar kan..
hu3!!naseb baek ada orang belanja..
kalau tak memang confirm bankrupt la..
next destination:
stesen bas..hantar yatie balik kampong..
tak tak,hantar dia naek bas je pun..
yatie;sangat cute ye bila ko nangis..
ha3!!!cik naebay pun nangis sekali
kelakar kelakar!!!

selamat tinggal yatie..
insyaAllah setahun lagi kita jumpa ye

~ end ~

7 comments:

nurul nabila ismail said...

aku xnangis la weh..masuk habuk je..hehe

cik ija said...

ha3!!!tipu2x..
ko nangis paling teruk..
ha3!!!xngaku pulak..

gadis bunga said...

cuti sem ke dah final year ?

cik ija said...

ayuz:cuti sem...

Aida Omar said...

pizza tu..nyum..nyum

alguien said...

http://locura-y--realidad.blogspot.com
Espero que te guste, un beso grande! :)

Anonymous said...

hahahhahahaa....