Wednesday, May 4, 2011

yang mana satu pilihan hati ini??vote now!!!!

slm semua..

nak tau citer tak..citer nie tak ada la gempak sangat pun..
confirm korang dah tau dah..tapi saya tetap nak citer jugak..

ala,tak ada apalah sangat..just nak bagitau je yang sekarang nie musim orang bertunang..yelah,lecturer saya pun dah selamat bertunang + selebriti hensem yang saya suka tue.zahiril adzim pun dah bertunang dengan syera ayoub..melepas diri ini..hu3!!!kalau nak tau si zahiril pun ada blog tau..nak follow dia klik SINI
entah entah korang dah tau dia ada blog,saya je yang lambat..hu3!!

then,saya dapat tau si cantik manis yang iras preity zinta,nurul syuhada nurul ain pun nak bertunang jugak..suka sangat masa dia bercinta dengan mejar faiz dulu...itu kisah dulu ok..jangan dikenang lagi..sekarang dia dah bahagia dengan bakal tunangnya..selamat bertunang kak nurulJ

then lepas nie saya la pulak nak bertunang..he3!!antara calon calonnya ialah:
1

Muhd Shahril Firdaus B. Eli(daus AF8)




 Mohd Safiq Rahim

actually nak ashaari shamsuddin tetapi
memandangkan dia dah berkahwin
 tak elok la nak nak rampas suami orang nie..
terpaksa pilih si safiq nie..



calon yang terakhir:

 Wan Mohd Najdi Wan Mohd Noh

so,tolong saya..
yang mana satu perlu saya pilih..

sekian sahaja entry gelenya+gatal ini..

terima kasih..
lain kali jenguk lagi:)

3 comments:

sindarella-tyra said...

tak tahu lah pilih mane tp pe kate kite guna dadu??? ^^

cik ija said...

ha3!!!kalau mcm 2 kena tambah 3 calon lagi..
he3!!!

finaz said...

imam muda najdi kot......