Tuesday, May 3, 2011

kemerdekaan yang ditunggu tunggu akan tiba 4 hari saja lagi:)seronoknya~~~~~

salam semua


1 more paper..then lepas tue,saya MERDEKA..
serious,tak sabar nak merdeka..penat giler minggu exam nie.
siang malam ada exam..

berulang alik dari Asrama Maidam ke Kampus KUSZA
even masa study week pun dah start exam..
kejam kan..study week pun terpaksa dipendekkan gara gara exam kena ambil masa study week..nak bantah pun siapalah kami nie kan..hanya student yang dianak tirikan..hu3!!(gurauan sahaja)

so,saya punya plan lepas habis exam hari sabtu nie:
1)lepas habis exam,nak balik bilik nak tidur sepuas puasnya..
24 jam rasanya tak cukup kot(ceh macam la pernah rasa tidur 24 jam)
nak tidur dengan seelok eloknya..no more tidur kat meja study sambil peluk bantal yang bapak besar gila..kononya saya nak bagitau yang saya nie study hard gila..he3!!!sila jangan percaya ye..roomate saya lagi hard dia punya study..he3!!!

2)lepas bangun tido kira kira pukul 6.30 ptg,nak siap siap keluar shopping malam tue..kalau tak jadi shopping nak pergi makan besar dengan member member kesayangan saya nie..makan kat TENANG cukup..kalau nak best lagi ajak dia orang pergi secrect recipe..tapi yang kena belanjanya mestilah yatie ,orang kaya baru nie hasil gaji kerja PSTD..(wataniah girl)
p/s:yatie,kalau ko baca entry nie,sila sila la ye belanja kami semua..he3!!


3)lepas tue nak collect semua movie baru dengan si tong movie,qistina.nak amek semua movie tak kisah la yang baru ke lama ke asalkan saya tak tengok lagi..movie yang jadi keutamaan of course la cerita korea..kaki korea nie..pantang ada cerita baru mesti nak tengok punya..terima kasih qis kerana penat melayan kerenah pelanggan yang tak berbayar nie..he3!!!

4)then,nak siap siapkan diri pergi majlis annual dinner Fakulti Perubatan dan Sains KesihatanFASKESlast time kot saya dan member member yang sama waktu dengannya akan hadiri majlis annual dinner nie..next year kami sudah tak ada kat kampus lagi..kami terpaksa pergi menuntut ilmu yakni praktikal di PPUKM..yang praktikal kat HSNZ yang kat depan kampus nie 10 orang je..hu3!!terpaksa la kami berpisah..rilex gengs,facebook ka nada..kalau tak cukup dengan facebook,kita main twitter pulak ye..(saya dah ada akaun twitter tapi tak aktif pun)




5)nak kemas kemas barang yang duk bertimbun kat atas loker kat bawah katil..nak bawa balik rumah..tiada lagi tempat untuk saya di asrama MAIDAM..hu3!!!

Ini sahaja ye..actually banyak lagi plan yang nak list nie tapi memandangkan jari nie dah lenguh dah + korang mesti bosan kan,saya stop kat sini je la..actually nie entry nak hilangkan kebosanan je..he3!!!

kepada readers yang still
tak habis exam lagi..teruskan usaha anda ye..
terima kasih..papai..


sekian,wassalam

4 comments:

nur anisah ahmad said...

uit, nama ak mane..?? smapai hati ko..x nak belanje ko makan.weh, jom g maidin mall :)

cik ija said...

opsss lupa lak nak list nama ko...
t ye next entry..he3!!!

HALIM said...

Dah2. G study pulak. Belum merdeka lagi kan? hehe

cik ija said...

bersedia tuk merdeka..kiranya confirm nak merdeka la nie..he3!!!