Tuesday, May 10, 2011

ija♥nisah♥timah♥ainin♥yatie♥naebay♥yana♥fiqah♥MLT♥

slm semua..assalamualaikum~
sedih rasanya nak balik malam esok..
sedih nak tinggalkan kengkawan..
next sem dah la tak jumpa lagi budak budak yang praktikal kat HSNZ..
yatie,ieka,kak mun,kak barry,jannah,fitra,dilla,fadz,husna,lin,
kami pasti rindukan korang semuaJ
jangan lupakan kami kat PPUKM ye..

tadi,lebih kurang lepas isya’ saya keluar makan buat
kali terakhir bersama sama dengan kengkawan kesayangan saya nie..
then,lepas tue terus snap pic kat bulatan batu bersurat..
malu deh,asyik kena usha je dengan orang yang lalu lalang..
ha3!!!ada yang sound lagi tue..
so what??kami memang giler camera ok!!!!

inilah hasilnyaJ
location:bulatan batu bersurat,kuala Terengganu

masa:10.30-11-00p.m













           


  shuke cangat pic nie
frens 4ever and ever ever ever





sayang giler korang semua..
nisah+timah+ainin+yatie+yana+naebay+fiqah
frens 4ever

the end

12 comments:

gadis bunga said...

kak ijaaaaaaa...
adik akak uia course ape ?
dy still asasi lg ke dah dgree ?

cik ija said...

adik akak course human science,,
still asasi lagi..
nga short sem..
next sem baru pergi gombak..

Anonymous said...

syg u lbhlah akma;)hehehehe

Anonymous said...

uit..adakah saye x termasuk dlm snarai ksygn kamu??

cik ija said...

siapakah anonymous sekalian...
kalau budak2 mlt,of course la syg ok:)
he3!!!

Anonymous said...

akma yg tls 'syg u lbhlh akma' tu kter,,,afiqah,dak cute;)hehehehe (anonymous yg first=))

FADZ said...

waa....cntik gmba! :)

cik ija said...

syg u lebih jugak la fiqah:)

cik ija said...

fadz:kan best kalau korang join semalam..
lagi ramai lagi best:)

naem said...

tak jumpe pun batu bersurat ni mase g ganu dulu. HAHAHA

cik ija said...

ada la..kt area syahnandar..
laen kali dtg ganu bagitau je..nanti bwk ronda kat batu bersurat 2..
he3!!!

cik ija said...

"taman syahbandar"