Tuesday, July 12, 2011

budak UMT hina RAJA..memang kurang ajar!!!!!!

hye semua..assalamualaikumJ

saya tau dari semalam lagi ramai yang buat entry nie..so,saya nak wash sikit otak budak tue(macam la dia baca blog aku nie)
saya pantang sangat kalau manusia yang tak reti bersyukur nie..senang lenang duduk kat Malaysia nie tapi still tak reti bersyukur..sedap mulut dia je hina Raja,hina sultan kita..apa kes??kat facebook bukan main berani bila berdepan face to face baru terketar lutut..itu la,kalau nak tulis apa apa yang boleh menimbulkan sensitiviti fikirlah dua tiga kali..ini tak,main tulis je..kan dah kena cekup..tak pasal pasal tidur dalam lokap..
nie lagi satu kalau dah benci sangat tue tak usah la emosional sangat..tak usah la sampai terkeluar perkataan yang tak sepatutnya..BERSIH kan hati tue dulu then baru kita cakap pasal BERSIH!!!!!
 memang cari nahas..

info:biodata budak berkenaan
Nama budak ni MOHAMAD FARIZAL BIN ISMAIL (NRIC 830505105733). 
Bekas pelajar UMT dan graduate pada tahun 2007 dalam jurusan DIPLOMA PERIKANAN Dilahirkan pada 05 May 1983.
 Asal Selangor dari Taman Kandis Permai
nasib baik bukan budak Terengganu..
kalau tak saya nak mohon kat YDPA suruh 
buang dia dari negeri Terengganu(suka suka hati aku je kan)

insan yang ingin berkongsi:)

6 comments:

wan nur azleen said...

haish. mmg tak reti bersyukur.

cik ija said...

ye kan kak wan..duduk kat msia nie dah kira bertuah dh 2..

amir aizat said...

expel from country!

gadis bunga said...

eiii . memang teramat sangat kurang ajar ouh . aigooo . baik keluar dari malaysia je lah senang .

alif haris said...

buat malu orag selangor la die ni ..
nnt klu jumpe nk flying die sampai terbang p indon ke thailand ke .. sibuk je kt malaysia

cik ery said...

geram betol budak ney.buat malu umt je.
haishhhhhhhhhhhhh.grrr