Saturday, July 30, 2011

LELAKI DAN PEREMPUAN!!YANG MANA LEBIH EGO??

~assalamualaikum~
hye2 semua.selamat malam Malaysia.rindu nak blogging but tak ada idea.
bila buka blog je terus kata dalam hati “apa aku nak tulis nie”
apa aku nak share dengan readers  nie”..
last last dapat gak idea nie.
LELAKI DAN PEREMPUAN!!YANG MANA LEBIH EGO??

lelaki memang ego.setuju 110%.and saya sangat suka lelaki yang ego+ little bajet.
bajet sikit sikit je tau.and setuju jugak kalau cakap perempuan pun ego.
jangan ingat kaum hawa macam kami yang lemah lembut and sopan santun nie tak ada ego tau.kadang kadang ego kami lagi kaw kaw  dari kaum adam.
itu la siapa suruh kaum adam buat hal.
kalau tak buat hal, tak payah kami nak tunjukkan ego kami.so,saya lebih setuju 200% yang perempuan lagi ego dari lelaki.
saya perempuan.so,saya tahu tinggi mana level keegoan seorang perempuan.

sebenarnya level keegoan perempuan nie boleh je cair kalau kena dengan caranya.rahsianya,bermain dengan hati.
perempuan nie hatinya lembut.
sekasar macam mana pun luarannya,hatinya tetap lembut.
itulah yang ada pada perempuan.kelembutan hati.
kalau panas jangan disiram dengan api,siram dengan air.
kalau dah suka tue bagitau je la.
nanti kalau dah kena sambar dengan mat rempit baru padan muka!!!

nie lagi satu.dah orang kata sorry,
maaf je la.nak lebih lebih la pulak.
minta break kang baru tau!!!


kata hati:jgn emo emo
dan jgn ego ego..

5 comments:

AzatLazat said...

bagaimana kalo dia 2 alam?hehe
abaikan je pertanyaan ni sebab kadang2 jadi sewel sebentar

cik ija said...

memang nak abaikan pun..
he3!!xde la..kena 1 alam je.xboleh 2 alam..
xbaik!!!

cheqwa said...

hahaha..klakar lah katun kedua tuh.cumel ^_^
rasanya,laki n pompuan ni memang kena ada sikit perasaan ego tu.kan kan kan ;)

cik ija said...

ego pun ok jugak janji jgn terlebih ego..

Green Apple said...

same je... janji jangan ter'over'...