Sunday, July 31, 2011

salam ramadhan al mubarak~

~assalamualaikum~
first terawih tadi terus mengingatkan diri ini kepada family tercinta.
serius rindu mereka sangat sangatL
biasa la nie first time saya berpuasa jauh dari family.
selama nie pun tak berpuasa dengan mereka but still dekat.
kali nie luar dari negeri kelahiranLluar dari negeri Terengganu.

untuk readers sekalian,selamat menyambut ramadhan al Mubarak!!

5tahun lagi puasa dengan suami tercinta
peace<>

8 comments:

= d = said...

salam ramadhan..
:)

amir aizat said...

slmat bpose

..hizamirahim.. said...

hehe.
selamat berpuasa ye!
;)

Far8 budak baik said...

waaaa...wehh wehhhh..
selamat berpuasa jugakk..
jgn lupe main mercun k.
hahahahaha...
pastu dah wat kuih raya..
nnti post laju kat rumah aku k..
hihihi

cik ija said...

= d =
slm ramadhan jugak:)

cik ija said...

amir aizat:selamat berpose jugak.
jgn curi2 mkn ye:)
:P

cik ija said...

..hizamirahim..
selamat berpuasa:)

cik ija said...

Far8 budak baik :
selamat berpuasa..dah xmen mercun.dah besar panjang dah.
kuih rayer pun tak buat.kita beli yg dah siap je.
kan senang:P