Sunday, July 31, 2011

jangan salahkan mereka!!!

~assalamualaikum semua~
firstly nak wish SALAM RAMADHAN AL MUBARAK.puasa jgn tak puasa tau.ramai blogger sekarang cerita pasal KHAIRUL FAHMI yang tengah hot sekarang nie.tapi saya tak nak ambil kesempatan nie nak cerita pasal KHAIRUL FAHMI ok.
saya tak berminat dengan kisah dia.biarlah dia dengan hidup dia.hanya mendoakan agar semuanya elok elok sahaja.

saya nak ambil peluang hari nie nak share sesuatu dengan para readers sekalian.
ramai fans BOLA SEPAK sekarang nie tak habis habis discuss pasal game
 MALAYSIA VS SINGAPURA.

ok fine memang kita tak ditakdirkan menang.so,jgn nak salahkan player player yang sudah bertungkus lumus.
kenapa nak disalahkan player.mereka sudah lakukan yang
 terbaik walaupun still ada kelemahan.
at least mereka  berjuang sehingga wisel penamat.
then kenapa nak salahkan sharbinee allawee yang melepaskan
 gawang 5 kali masa main kat singapura.
perlu kita ingatkan kita layak ke pusingan kedua pun disebabkan ketangkasan sharbinee allawee yang menyelamatkan gawang MALAYSIA masa main dengan TAIWAN.
so,tak ada sebab kita nak marah marah sharbinee allawee.
so,jangan nak mengata ngata pemain Terengganu ok.
memang tak dinafikan juga khairul fahmi memang cekap + superb.
ada jugak yang tak puas hati sebab coach masukkan abdul hadi yahya.
kenapa pulak tak puas hati.dah dia coach dia tahu la nak masukkan sesiapa pun.abdul hadi,i sokong u dari belakangJ

yang paling saya tak puas hati ramai yang kutuk fakri saarani lepas dia dapat kad merah.
memang tak sayang mulut.mungkin si fakri terlalu emo dengan
player singapura yang terlebih aksi lakonan.
biasa la manusia.ada hati dan perasaan.saya yang tengok dari rumah pun rasa nak sepak terajang je player singapura yang berlakon over giler.
inikan pula player itu sendiri.so,jangan nak mengata ngata lagi selepas nie.
untuk fakri saarani,buat yang tebaik untuk kelayakan olimpikJpastikan Malaysia layak.
saya sokong mereka:)

untuk fans Malaysia:bila menang mula la pujian tinggi melambung.bila kalah pulak maki hamun.apa nak jadi la.tak boleh ke bagi sokongan 110% pada player player kita??
boleh kan,senang je.

4 comments:

reenapple said...

owh.. bola eh.. kita jaarang ambik tao sal bola... huhuhu

cik ija said...

saya memang fans setia bola sepak malaysia:)

Gauss-Seidal said...

harapan kita untuk tengok malaysia masuk world cup 2014 nanti berkecai..tu yang frust sgt sampai maki2..jenuh nak tunggu world cup lagi sekali..

Queen of Hearts said...

I sokong u dari belakang . 100% agreed !