Sunday, July 17, 2011

Saya bertudung dan saya sangat Pretty.

salam semua.
first of all,nak wish congrats MALAYSIA coz mampu bersaing dengan Liverpool..

walaupun kalah kita tetap menang..

pagi pagi nie saya terasa nak join satu contest nie.malu jugak nak publish entry nie.nanti apa la orang kata kan.bukannya cantik sangat pun.hu3!!cara penentuan pemenang melalui bilangan orang yang comment  entry nie.so,comment la entry nie ok.he3!!!nanti saya menang saya belanja korang yang comment makan PIZZA.he3!!!saya belanja korang bayar ok!!!

saya pilih gambar nie sebab saya rasa gambar nie yang paling cun kot.
he3!!tak tau nak pilih yang mana dah.tapi yang penting saya follow syarat contest nie.gambar mesti menutup rambut.
gambar nie saya ambil masa dinner semester lepas.
suka gambar nie sebab nampak saya macam kebudak budakan
xsedar diri kan,umur dah 20 tahun,
tapi still macam budak budak.he3!!!harap harap saya termasuk dalam list 17 pemenang.INSYAALLAH..
doakan ok!!!terima kasih!!!
kalau nak join klik blog cik dya nie


~babai semua~
wassalam

16 comments:

Mohd Firdaus said...

gudluck ye..cantik..

Mohd Firdaus said...

gudluck ye..cantik..

harrazdani said...

shhooomellllnyer...gud luck yer

cik ija said...

tq:)
wish me luck ok:)

Gua Tertidur said...

cunnyeeeee! ni klw xmenang, means diorg tipu!

cik ija said...

manisnya mulut..
anw,tenkies..
xmenang pun xpe..saje je join nie..xde keje..

Anonymous said...

hi, saye duwe, nk pizza bole?
:)

cik ija said...

duwe,pastikan saya menang dulu..he3!!

Gua Tertidur said...

hehehe..mulut kne manis..nnt mcm ne nk menang? kn kn kn? pastu blh blnje gua :p

Muhammad Khairul Fahmi said...

nice :)

Nana said...

Sy tlg vote awk
Good luck
Jom vote saya plak
Hadiah keseluruhan bernilai RM100 menanti pengundi bertuah


http://ibudamia.blogspot.com/2011/07/july-giveaway-vote-win.html

Nana said...

Sy tlg vote awk
Good luck
Jom vote saya plak
Hadiah keseluruhan bernilai RM100 menanti pengundi bertuah


http://ibudamia.blogspot.com/2011/07/july-giveaway-vote-win.html

amir aizat said...

sweet! goodluck ye

fiQ'Ra said...

ayu nye awk ;) ~ jom klik cni & komen erh ;)

abazilah said...

goodluck !
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

Cik Dya said...

Salam Ramadhan.Saya ziarah nak kutip komen kat sini.Good Luck ya!!