Saturday, July 16, 2011

kita----------------jauh

~ASSALAMUALAIKUM~
dua tiga kapal berlayar di samudra
ayo sahabatku kita bergembira
bermain bernyanyi bersama menikmati indahnya dunia
karena sahabat untuk selamanya
bersama untuk selamanya
kau dan aku sahabat
untuk selamanya setia
berakit-rakit kita kehulu
berenang-renang kita ketepian
kita berbeda

 untuk saling mengisi segala kekurangan kita
mencari sahabat untuk selamanya
atasi semua perbedaan
kau dan aku sahabat
untuk selamanyaa selamanya setia
sahabat untuk selamanya
berbagi dan saling menjaga
kau dan aku sahabat
untuk selamanyaa
¦ Selama-lamanyaa¦ setiaa¦
(PADI-SAHABAT SELAMANYA)

untuk teman temanku,lagu ini untuk korang semua.
serius,aku rindu sangat masa masa yang telah berlalu.
kenangan kenangan kita semua.
saat kita bersama sama ke kelas,

saat kita bersama sama makan sambil lepak kat kedai makan,

saat kita bersama sama ke pantai.
rindu sangat semua itu.
“tapi apakan daya,sekarang kita sudah semakin jauh.tak tau salah siapa.mungkin salah aku kerana menjauhkan diri daripada. korang serius aku katakan yang aku rindukan korang semua.aku rindukan korang yang dulu.aku rindukan korang yang sentiasa ada bersama aku saat aku memerlukan.dan aku sentiasa rindukan gelak ketawa korang semua yang menceriakan hati aku”
"aku sayangkan korang semua"

p/s:dah lama maafkan dirinya,
cuma kadang kadang 
xboleh nak pandang mukanya,
jahat kan aku nie!!!

1 comment:

deqlis said...

Tolong vote picture saya


1. Klik LIKE this page..

http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts

2. Then gi
http://apps.facebook.com/mywranglerway/

kat "search photo" type "Ellismelia Mohamad" then kuar gambo saya pakai baju biru...then LIKE yer..

klu leh guna gak ID mak/ayah/adik beradik/kawan dan tlg vote byk2x..thanks u..

atau sertai GA saya di SINI.. Timaceh