Wednesday, March 9, 2011

~my bakal 'cik abang'~


hye semua..assalamualaikum readers..title gempak kan??saje je nak buat title camtu..he2!!entry nie memang sudah lama disimpan untuk dip
ublishkan..tunggu masa yang sesuai je..he2!!then,hari nie la masa yang paling sesuai..siapa la bakal ‘cik abang’ saya??tak sabar nak tau..he2!!apabila sudah kemaruk nak kahwin jadi cam nie la saya nie..nie if ma saya baca apa yang saya tulis nie confirm kena kurung dalam bilik nie..he2!!ma,sorry2x..maen2 je nie..tak nak kahwin lagi..nak study dulu..tapi kalau dah ada yang masuk meminang terima tau..he2!!!
syarat syarat untuk jadi ‘cik abang saya’
1)kena pandai masak ye..ini kerana,lepas kahwin,saya tak nak mas
ak untuk awak,awak kena masak sendiri..ha3!!!tak de la,gurau je..firstly,terima saya seadanya..

2)bersedia untuk berubah ke arah kearah kebaikan..saya terima awak seadanya..INSYAALLAH..
3)jgn jadikan saya teman hidup awak sahaja,jadikan saya teman sejati awak..(saya nak jadi besfren awak selama lamanya jika diizinkan Allah)
4)jadikan saya sebagai kelebihan yang awak tak ada..tak faham ea??maksudnya kita saling melengkapi antara satu sama lain..awak kekuatan saya dan saya kekuatan awak..ok,boleh terima??
5)then,jadikan saya orang yang ke2 terpenting dalam hidup awak..saya tak nak jadi orang yang pertama..biarlah 1st place tue mama awak yang isi ok!!
6)lastly,awak kena buat semua kerja rumah..ha3!!!kalau awak tak sanggup saya tak nak kahwin dengan awak..he2!!maksudnya nak tau tak apa??saya tipu awak je la..lastly,fahami saya..saya fahami awak,awak fahami saya ok!!!then,barulah hidup bahagia


saya janji dengan awak saya akan cintai awak dengan
sepenuh hati saya jika diizinkan ALLAH



awak mungkin bukan yang pertama yang saya sayang tapi awak adalah orang yang
pertama dan terakhir yang saya cintai jika diizinkan
p/s:♥ is not a multiple choice question!!

4 comments:

nur anisah ahmad said...

ya cik norakmaliza,,jiwang karatnye ko,,hahaha,,btw, semoga ko berbahagia krn kebahagiaanmu kebahagiaanku juga,,:)...jgn pndg yg lain k,,:)

Ija Akmal Husin said...

ha3..thnx nisah..tapi xjupe lg cik abang yang sebenor benornye lagi nie..so,bole pandang yg laen dulu..
ha3!!!semoga ko bahagia jugak ye:))

cepteh said...

wah3,da pndy ek .huhu

Ija Akmal Husin said...

ha4x..cepteh jgn kete gitue..
malu ambe..he2!!follow me k..