Monday, April 18, 2011

he's mine~

assalamualaikum semua..selamat malam..
tengah tengah syokk syokk study pergi lah terjah blog si cantik sorang nie..
terbaca la entry baru dia nie..
siap ada video clip lagi dia post..
saya apa lagi..pergilah click video lagu  tue..
pantang tengok ada video mesti nak click je kerjanya..
bukannya apa,nak tau je lagu tue macam mana..
inilah hasilnya penantian saya hampir 5 minit tunggu video tue nak loading..full complete..(terlebih pulak,actually 1 minit je pun)



best kan..kalau tak best lain kali tak yah klik lagi ok..cita rasa anda memang tak high class..hu3!!!
nie kalau cikgu bahasa melayu tengok video nie mesti marah..
kenapa tak marahnya..lagu nie ada bahasa rojak..but,nice song..

nama penyanyi tue Awi Rafael..he’s super duper cute..
serious,cute..kalau tak caya nah tengok nie..







suka sangat pix bawah nie~

ada stlye la~
cutie mutie:)

cute tak..please say cute!!!


kalau korang nak kata dia tak cute it’s ok lah~
maknanya,tak ada la yang nak bersaing dengan saya nanti dapatkan dia nie..he3!!



kisah cinta saya akan dipublish..
malu malu!!

2 comments:

nelly said...

hensem oo !!!

cik ija said...

hensem+super cute..
he3!!suara pun best..