Friday, April 8, 2011

masih sedar diri lagi~

assalamualaikum semua dan selamat pagiJ..
moga hari ini lebih baik dari semalam..

20/4/2011--------- final exam

tapi still tak habis study lagi..apa nak jadi nie..
kenapa still terasa ada something yang mengganggu fikiran dan 
mengganggu masa untuk study..
nak study je mesti fikirkan perkara tue..
small problems tetapi
 terasa macam berat sangat nak memikulnya..


Ya Allah,berikanlah ketenangan kepada hambaMU ini..

thanks cik nisah kerana memberi nasihat..
thanks jugak ye rumate kerana memahami diri ini:))

tak lupa juga terima kasih yang tak terhingga kepada 
mak temah dan cik buncit kerana bawak 
"budak kecik" ini ke pantai dan menghilangkan stress yang sudah 
lama tersimpan dalam kepala..
hu3!!!


thanks jugak kepada seorang sahabat yang menjawab pertanyaan saya..
terima kasih:)
  
pernah berfikir akankah diri ini membencinya
tetapi sedaya upaya berusaha untuk mengelaknya~

4 comments:

nur anisah ahmad said...

hik3, same2 kak,,jgn tensen2, seyes, nk final ni mmg byk sgt masalah,,sabar byk2, ak pon tensen gak ni, myk x hbs baca lagi, tp jgn isau ea,,even sesaat pon Allah bg peluang dkt hambaNya,, ok akma, jgn tensen sgt, niat blaja lillahita'ala k, yg lain 2 num 2 ok,,:)

tUfA shAhIrAh said...

thnks jgk cu sudi ikut p pntai..
hati awk dah kembali tenang atau x?
ke nk p TENANG lak?? hak8

Ija Akmal Husin said...

thnx nisah..
nek,jom mlm nie gi 'TENANG' nak suh hati bertambah tenang..

tUfA shAhIrAh said...

tenang??
xkot..duit xdop dh..xleh nk tenang gok..haha