Thursday, April 21, 2011

couple contract~motif,faedah,pengajaran~

assalamualaikum..selamat petang
petang petang nie ditambah pula esok cuti,
saya buat la aktiviti kebiasaan saya nie
(terjah blog sesape)..
lepas tue jumpa la entry sorang budak lelaki nie yang 
cerita pasal kontrak cinta.
kontrak dia dengan awek dia sudah tamat!!
wah,hebat punya entry..
nak je saya comment kat entry tue  macam nie:
“lu memang hebat la..maen maen couple kontrak..nanti kena kahwin kontrak baru padan muka”
tapi disebabkan menjaga adab sebagai orang perempuan nie,
saya hanya jerit pada dinding ostel sahaja..hu3!!

jom kita berbalik pada entry yang sepatutnya..
couple contract??apa tue??yang macam kahwin kontrak tue ke??
tak tahu ye,meh sini saya terangkan..
COUPLE CONTRACT=couple untuk seketika sahaja..kiranya ada kontrak la..
tak faham jugak ye,sila tekan sini ye..he3!!

teringat dulu masa plkn..ramai giler member member yang terjebak
dengan couple contract..
apa kejadahnya la mereka semua..
sudah ada awek pun still cari awek lain untuk isi kekosongan hati..
yang perempuan pun sama..
pakwe dah ada..pandai pandai la jaga pakwe tue..
nanti kena kebas baru nak main main tarik rambut
nasib baik la saya tak terjebak sekali even ada jugak yang beria ria nak menandatangani kontrak dengan saya..ha3!!
“hello mr..i tak main la cinta kontrak nie..i punya cinta, cinta mati tau..macam shial je couple couple contract nie..tak ada faedahnya pun”

jgn memperkotak katikkan cinta saya..cinta saya cinta suci..


~kalau kahwin kontrak dapat jugak duit,couple kontrak apa yang dapatnya~

teringat “budak” itu

macam mana la dia skunk??

warning:jgn cari pasal dengan aku sudah

3 comments:

nur anisah ahmad said...

ahahaha..nasib baik x de kawan kontrct.lau x dpt duet gak x?? ^_^ persahabatan pon suci tau x..lagi hebat dr cinta kasih kekasih..ehehehe..:)

nurul nabila ismail said...

kawan kontrak ade x??hehe..
sume nk kontrak..ish2..mcm2 la..
bnde ni xkn jd klo xd yg bkak tender..
xd paedah lgsung bnde cmni..huhu...(^_^)V

cik ija said...

jom r kita wt kawan kontrak..
lps grad terus stop kawan..
ha3!!mnx dijauhkan semua 2..persahabatan kita akn kekal selama lamanya..insyaAllah..