Thursday, April 14, 2011

"SELAMAT BERJUANG" SAHABATKU SEKALIAN

assalamualaikum semua..hye readers..
mengambil kesempatan untuk mengupdatekan blog “cheritera ija akmal” ini sebelum berangkat pulang kira kira 1 jam 30 minit dari sekarang (fuhhhh,ayat macam nak buat essay je)

lagi 6 hari nak final exam..STUDY???????????????
~TAK HABIS LAGI NIE..MACAM MANA NIE????OTAK SAYA SUDAH KEPENATAN:(
cik ija,jangan mengalah..awak pasti BOLEH!!!!jangan fikirkan perkara lain..fikirkan study dulu..lepas final exam baru boleh nak main main lagi..jangan stress stress..study apa yang tak faham..

begini la keadaan kami kalau musim final exam!!
pukul 3 still study lagi..

kata hati jahat saya:tue la..sapa suruh study last minute..
kan dah susah ko..berat la mung nie..

kata hati baik saya:tak pe tak pe..buat sekadar mampu..
yang selebihnya tawakkal pada ALLAH

then,terima banyak banyak diucapkan kepada Puan Illyana aka MENTOR kesayanganku..

“terima kasih Puan atas nasihat Puan”
kepada semua kawan kawanku yang DISAYANGI,all de best yup untuk final exam nie..then,next sem jangan lupakan kami yang berada di PPUKM ye..selalulah contact kami kat fb ye..he3!!

next sem,
ü  mesti rindu nak buat havoc sama sama..

ü  mesti rindu nak makan sama sama..
ü  mesti rindu nak gossip sama sama..he3!!!
kepada semua lecturer FPSK,terima kasih atas semua tunjuk ajar..akan kami lakukan yang tebaik untuk final exam nanti..

good luck kawan kawan..
study jangan tak study..

cik ija yang "BAEK"

SEKIAN SAHAJA IKLAN 
UNTUK HARI INI..
KEMBALI 2 HARI LAGI:))
ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT BERAMAL..
HE3!!!

2 comments: