Friday, April 22, 2011

tolong!!keinginan untuk memeluk meng"kiss: mereka sudah kronik:(

nur amelin sofea mohd fadzil dan nur qaira umaira mohd fadzil
nak tau tak siapa bebudak yang bertakhta di hati saya yang “suci” nie
anak anak buah saya merangkap anak anak saya..
they are my super duper cutie anak buah

 kerinduan tahap menggila pada anak anak buah yang comel lote nie..
serious rasa macam nak terbang pergi Melaka je sekarang..
nak peluk cium diaorang..nak kiss sepuas puasnya..
nie kak ana(adeq abang ipar) punya pasal la nie..
kenapa menambah kerinduan saya nie..
kenapa pergi tag gambar gambar sofea dan qaira kat saya(padahal aku jugak yg suruh)..
hampir 7 bulan kot tak jumpa family kakak saya nie..
last balik pun masa raya..



masa cuti sem nak je pergi KL tapi ayah pulak tak lepaskan..
terpaksalah membatalkan niat yang suci itu..
keizinan ayah amat penting untuk melakukan sesuatu..
so,dengarlah cakap ibu bapa yeJ

jom layan gambar gambar gedixs si sofea dan qaira nie..he3!!

nie sofea masa zaman 
baek baek dulu..
tak ada lagi babak "katok2" 
manja cik ja dia nie..

jom tengok dia yang sekarang

ayah sofea=abg ipar saya cakap: 
anak sulung dia nie ada iras lisa surihani..
betul ke??jom kita belek2 sket muka sofea nie..
yelah..betullah..ada iraslah..
nak tukar nama sofea la..
jadi LISA SOFEA..he3!!

next anak buah yang second pulak..
 tak rapat sangat dengan budak kecik nie..
asyik dengan umi dia je 24 jam..
nak amek dukung dah start nangis..

nie pix yang terbaru..
terima kasih kak ana..
dapat melepaskan rindu dengan tengok pix nie..


sayang dzarfan dan khalisya jugak

sayang mereka sangat sangat

daripada cik ja

di sebalik kerinduan terhadap sofea dan qaira,
terselit kerinduan kepada “si dia”




7 comments:

cik ayin said...

comel bebudak ni sume :)

cik ija said...

tenkiu:)

Afsar said...

alalalala, kiutnyer~

nelly said...

comlenya budak tu ~~~~~~

cik ija said...

terima kasih kerana memuji budak budak gedixs nie..
he3!!

nelly said...

sama2 !!^^

cik ija said...

:D