Friday, April 1, 2011

saya sayang kamu semua tau!!!!

 Assalamualaikum dan selamat malam..cik ija kembali lagi menyemak di malam hari nie..he3!!!


rindu masa lalu sangat sangat especially rindu kawan kawan rapat..my bff(yan,farahah,lina,ainun)..serious rindu sangat sangat kat mereka semua..bila la dapat jumpa lagi..kalau la masa boleh diputar balik kan best..miss u all girls..

masihkah  kamu semua ingat saat kita bersama??
masihkah kamu semua ingat saat kita berjalan bersama???

 masihkah kamu semua ingat saat kita makan bersama???
masihkah kamu semua ingat saat kita tidur bersama???
masihkah kamu semua ingat saat kita bergurau mesra???
masihkah kamu semua ingat saat kita bergaduh manja???

pic dahulu:



bff forever:)
kema,lina,yan,farahah,ainun!!!






pic sekarang:


she's my little sis,nurul izyani
now at uitm shah alam

nurul farahah razali

uia,petaling jaya

 yang paling matured sekali..he3!!!
ainun sailah
now at Yarmouk University,Jordan



she's tuan syarifah nur alina
now at uia..


p/s:sorry semua curi pix korang dari fb korang..tak ada pix yang latest la..
he3!!

dan saya sekarang:))

nor akmaliza husin
now at unisza

kalian,semoga persahabatan kita kekal selamanya..


saya sayang semua kawan kawan saya dari tadika sampai la sekarang:))
moga persahabatan kita semua kekal..insyaAllah..

4 comments:

yanyan said...

tq maa syg !!!
terharu tgk pic lame tuh...
wndu3 !!! huhuhu

Ija Akmal Husin said...

sama sama yan..ye r..owg wndu gak..pix 2 owg siap letak kt atas meja study lagi..he3!!!

farahah razali.. said...

jaaa!!!! rndu mu gk!!!
ak ad gk gmbr 2..bru ni ak jpe msa belek2 album lma...tme g tengk kawd kn msa 2...
huhuhu...rndunye tme dlu2~~

cik ija said...

he3!!ak pun still de lagi pix 2..siap letak ats meja study lagi nie..he3!!!